21naturals.com: natural beauties en passionele seks

Gepubliceerd op 18 juli 2016 om 17:40

‘Watch innocent, natural, innocent babes in stunning HD’ bloklettert 21Naturals.com op haar website. Aangezien je ons altijd wakker mag maken voor natuurlijke schoonheden in goed gefilmde en toch stevige vrijpartijen, besloten we deze premiumsite aan een nadere inspectie te onderwerpen.

Krenterig als we zijn, lieten we de creditcard ongemoeid en verlekkerden we ons aan het gratis materiaal dat van deze site verkrijgbaar is. In de 21Naturals-kanalen op YouPorn en PornHub bijvoorbeeld. Op beide vind je tientallen preview vids van gemiddeld rond de 10 minuten, misschien niet in ‘stunning’ HD maar toch alleszins uitstekende beeldkwaliteit.

In de video’s schitteren bloedmooie, silicoonvrije Europese modellen, die uiteindelijk niet zo ‘innocent’ zijn als de makers ons willen doen geloven. Hieronder een selectie van enkele niet te missen hoogtepunten. Op de site zelf kan je maximaal vijf (korte) previewfilms gratis bekijken.

Ranke prachtbrunette Foxy Di brengt zichzelf naar hoogtepunt (2014)

1

Maria Rya speelt met zichzelf en toont ons haar anatomische schoonheid (2016)

2

Hemelsmooie roodharige laat zich keihard nemen (2016)

3

Liefde is… een anale creampie (2016)

4

Droomlatina Anissa Kate geeft zich over aan een vurig liefdesspel (2015)

5

Sensueel anaal met Doris Ivy (2015)

6

Meer video’s op YouPorn, Pornhub en Xvideos. Laatstgenoemde heeft een groter aanbod (250+ video’s), maar wel in lagere beeldkwaliteit.

© Copyright Start18.be, 2008-2016. Alle rechten voorbehouden. start18be@gmail.com