5 perfecte blowjobs van Fellucia Blow

Gepubliceerd op 14 juli 2015 om 17:01

Erotische websites focussen dezer dagen veelal op specifieke thema’s en dan meestal in mooi gefilmde HD-kwaliteit. Fellucia Blow is daar een goed voorbeeld van, al draait deze premiumsite al mee sinds 2009. Zoals de naam doet vermoeden gaat Fellucia Blow maar over één ding: fellatio, of simpelweg: pijpen.

Dat de orale bevrediging van het mannelijk lid een ware kunst is, maakten we al duidelijk in dit artikel. Dankzij Fellucia Blow kunnen we zien hoe die kunst in praktijk wordt gebracht door bloedmooie, ervaringsdeskundige vrouwen. Onder hen ook vooraanstaande pornstars.

Mooi ook om te zien en te leren hoeveel variaties er mogelijk zijn. Als jullie vaak orale seks bedrijven, biedt een site als deze volop inspiratie om het net weer even anders te doen en de sensatie der fellatio voor beide partijen steeds weer nieuwe impulsen te geven.

Soit, genoeg gebabbeld, tijd voor actie. Uit het ruime aanbod van sappige, cinematografisch hoogstaande HD-video’s die je op Felluciablow.com – tegen betaling – terugvindt, serveren we je er vijf – gratis en voor niks. Kijk en geniet van deze mind-blowing blowjobs.

1. The Yearning

Een smachtend verlangen naar de natte lippen en gulzige tong van Mia Magma, dé ster van Fellucia Blow. Uiterst vakkundig zuigt ze hem naar een spetterend orgasme in haar pijpgrage mond.

2. The Dreamer

Deze lucky bastard ziet zijn droom bewaarheid wanneer de Tsjechische Zena Little werk maakt van zijn lid. Ze toont als geen ander hoe je een pijpbeurt langzaam, subtiel en sensueel opbouwt.

3. The Longing for a Blowjob

Viktoria Sweet schittert in drie blowjobfilmpjes en steeds toont ze aan dat ze de kneepjes van het vak perfect beheerst. Eén ding is zeker: ze houdt ervan.

4. Upside Down Blowjob

Deze variatie zie je niet zo vaak. Maar zó kan het óók! Pijp-ster van dienst is de Spaanse Rebeca Linares.

5. The Erotic Flower Girl

Nogmaals pijpprinses Mia Magma, ditmaal met bloem, en zoals altijd met een onstilbare honger naar zijn steenharde geslachtsdeel.

Bron: Pornhub / Fellucia Blow

© Copyright Start18.be, 2008-2016. Alle rechten voorbehouden. start18be@gmail.com