Alejandro Pereira: het vrouwelijk lichaam is een kunstwerk

Gepubliceerd op 15 mei 2016 om 12:43

“A mixture of features that give you visual pleasure, something that is perfectly balanced and gives you the feeling that everything is where it should be… Women.” Was getekend, fotograaf Alejandro Pereira, daarmee de schoonheid der vrouw treffend definiërend. Al even treffend weet hij die schoonheid op de gevoelige plaat vast te leggen. En via zijn Instagram-account laat hij je daar volop van meegenieten.

Pereira is een in Madrid woonachtige Venezolaan die zich de kneepjes van het fotograferen zelf heeft bijgebracht. Geïntrigeerd en geïnspireerd door de kracht en perfectie van het vrouwelijk lichaam, vormen vrouwen zowat het enige object van zijn werk. Ons hoor je niet klagen daarover, want de beste man blijkt weet werkelijk de mooiste exemplaren voor zijn camera te toveren. Zijn fotoskills maken de betovering compleet, zeker wanneer hij met zijn camera naar buiten trekt, de wilde natuur in, als metafoor voor de volmaaktheid van het ongerepte vrouwelijke corpus.

De plaatjes van schoon vrouwvolk maakt Pereira vooral voor zijn eigen plezier. Daarnaast schiet hij ook knappe modefoto’s, zoals je op zijn site kan zien. Maar je daar kwam je hier waarschijnlijk niet voor en dus besluiten we dit artikeltje met een bloemlezing uit Pereira’s erotische werk, waarvan je meer kan zien op de zonet genoemde site en het al eerder genoemde Instagram-account. Op dat laatste zijn helaas wel de kuisheidsregels van Instagram van kracht.

1

2

3

4

5

6

6b

7

8

9

10

11

12

13

Bronnen en meer werk: www.alejandropg.com en instagram.com/alejandro8181/.

© Copyright Start18.be, 2008-2016. Alle rechten voorbehouden. start18be@gmail.com