Alisa Werner: vrouwelijk schoon door de ogen van een vrouw

Gepubliceerd op 2 juli 2016 om 18:27

We bespreken hier regelmatig het werk van de betere erotische fotografen. Meestal gaat het daarbij mannen; het kieken van nakend vrouwelijk schoon is kennelijk een echt mannending. Maar deze keer is het eens een vrouw die achter de camera staat. En niet de minste: Alisa Verner is één van de grootste fotografen op erotic art-gebied in Rusland. Ze werkt samen met de grootste modellen.

Verner fotografeert al sinds 2007 en voor haar is deze uit de hand gelopen hobby veel meer dan het maken van mooie plaatjes. “Het is een magische wereld van schoonheid en licht. Van emoties die vrijkomen bij hen aan de andere kant van de cameralens, die zich aan je overgeven en je energie geven,” licht de Sint-Petersburg woonachtige Verner de kunst van het fotograferen toe. “Het is een ongelooflijk creatief en opwindend proces. Het doet je lachen.”

Verner is oorspronkelijk van de mode- en portretfotografie, maar vond al snel haar passie in de erotiek. Geen trashy stuff, maar verfijnde, sensuele taferelen. Door haar naam en faam heeft ze inmiddels de luxe om met de meest gewilde modellen van de wereld samen te kunnen werken.

Je kan veel van Verners werk bewonderen op haar Tumblr-account en haar account op de Russische sociaalnetwerksite VK.

1e

2tdgybos1hy

a4jrvntpaoi

aksho54nk3c

c0uofuyvucc

cbemdkgaku

dgkud59vbyq

e2

esyxs3vdy7s

mikjrut4czo

n90qkwro4x8

rg3vys3uh0a

rqar5hc0dwq

trife6i_agm

tumblr_mbdy0yn4kd1rchnwno1_540

tvtwjl8u8du

v2kf6q5nco8

6ltkenbrrqc

v7k9syiunt4

w0rxvz8rwow

od7zzcagrqe

Bronnen en meer materiaal: Tumblr, VK.

© Copyright Start18.be, 2008-2016. Alle rechten voorbehouden. start18be@gmail.com