De Mercedes onder de Hegre-modellen

Gepubliceerd op 9 juni 2015 om 11:51

Oekraïense vrouwen staan bekend om hun schoonheid. Doe je daar een toefje Armenië bij, dan krijg een uitzonderlijke fraaie exotische mix, luisterend naar de naam Mercedes. Althans, zo heeft fotograaf Petter Hegre haar gedoopt, toen hij haar opnam in zijn familie van heerlijkheden. Voordien was Mercedes al regelmatig te bewonderen op erotische webcamsites.

Met een lieflijk gezicht, lokken tot aan haar welgevormde derrière én een perfect afgemeten buste groeide Mercedes razendsnel uit tot de populairste Hegre-babes. Des te mooier meegenomen dat deze Slavische godin geen enkele gêne kent (waarom zou ze immers), en ons regelmatig trakteert op close-ups van haar vaginale anatomie. Acrobatische toeren schuwt ze evenmin. Met haar lenige lijfje kan je alle kanten op.

De 21-jarige Merecedes is trouwens medisch studente en hoopt binnenkort af te studeren. Maar ook wij hebben interesse in het menselijk lichaam en onderwerpen haar graag aan een fysieke inspectie. Een kijkje onder de motorkap van een meer dan bekoorlijke bolide.

Mercedes pronkte al vele malen in de showroom van Hegre-Art. Hieronder een kleine rij-impressie; voor nog meer hemelse ritjes check Hegre Hunter.
 

Bron: Hegre Hunter.

© Copyright Start18.be, 2008-2016. Alle rechten voorbehouden. start18be@gmail.com