Julia Roca en haar vriendje laten zich gaan voor Passion HD

Gepubliceerd op 13 juni 2016 om 02:00

Een noemenswaardige filmrelease deze week van Passion HD, één van de betere premium-pornosites van dit moment, boordevol goed gefilmde, passievolle actie. In de bewuste video zien we hoe Julia Roca in het broeierige Spanje herenigd wordt met haar lover, hetgeen binnen de kortste keren uitmondt in een zinderende vrijpartij. Een vrijpartij, tijdens welke Julia zowaar haar vriendje neukt! Nou ja, een soort van. Tegen het einde van de previewfilm, beschikbaar gesteld door RedTube, zie je hoe de Spaanse schone helemaal losgaat op de dikke paal van haar Novio.

Mocht je La Roca nog niet kennen: deze zaligheid komt uit Barcelona, telt 25 lentes, en is nu een jaar of twee actief in de ‘branche’. Ze heeft een heerlijk lijf met fraai afgetekende tetjes en terwijl ze je vakkundig pijpt, kijkt ze je doordringend aan met haar gulzige, Spaans-temperamentvolle bruine ogen.

Meer materiaal van deze mediterrane deerne vind je op Pornhub (check daar ook zeker deze anaal georiënteerde vrijage) en op FreeOnes.

1

2

3

4

6

8

9

Bron: RedTube/Passion HD.

© Copyright Start18.be, 2008-2016. Alle rechten voorbehouden. start18be@gmail.com