Kloe van Hegre Art: de erotische kracht van een moderne Aphrodite

Gepubliceerd op 20 augustus 2015 om 16:47

Het is niet enkel slecht nieuws wat uit Griekenland komt. Neem nou Kloe, een 19-jarig Grieks schoonheidswonder dat onlangs haar eerste schreden zette in de wereld van artistieke naaktfotografie. Als Aphrodite is ze: goddelijk en te mooi voor woorden. En als je haar eerste kiekjes bekijkt, geschoten door routinier Petter Hegre, dan kan je wel stellen dat Kloe net als Aphrodite de kracht van seksualiteit bezit. En benut.

Kloe houdt van (uitdagende) kunst en bezoekt naar eigen zeggen veel musea en galeries. Daarnaast leest ze graag erotische literatuur. Maar ze is ook zélf onderwerp van kunst: haar prachtige rondingen lenen zich perfect voor artistieke expressie. Regelmatig poseert ze dan ook voor naaktschilders en -tekenaars. En sinds kort dus ook voor Hegre. Stiekem vindt ze het maar wát spannend, al dat getuur naar haar perfecte lichaam. Een kunstobject op zichzelf.

Hieronder enkele van haar eerste foto’s en we hopen dat er nog vele zullen volgen. Alleszins een veelbelovend debuut. Aphrodite zou trots geweest zijn!

0002-kloe-09

0002-kloe-01

0002-kloe-14

busty-kloe-exposes-her-smoking-hot-body-08

busty-kloe-exposes-her-smoking-hot-body-01

busty-kloe-exposes-her-smoking-hot-body-13

busty-kloe-exposes-her-smoking-hot-body-11

busty-kloe-exposes-her-smoking-hot-body-14

Meer foto’s op NS4W en Hegre Hunter.

© Copyright Start18.be, 2008-2016. Alle rechten voorbehouden. start18be@gmail.com