Made in Japan: Konata van Hegre-Art

Gepubliceerd op 28 april 2015 om 11:22

Als je van Aziatische schonen houdt, dan hebben we hier een mooi exemplaar voor je. Konata heet ze, en zoals je waarschijnlijk wel kan zien is ze van Japanse makelij.

Japanse meisjes hebben de naam wat timide te zijn. Maar dat geldt niet voor Konata, als we haar werkgever Hegre-Art mogen geloven: “Konata thinks about nothing but sex.” Haar temperamentvolle fotoshoots, waarin ze regelmatig op de kinky tour gaat, lijken dat te bevestigen.

Maar of Konata nu in de weer is met een touw en een haak, een sensuele massage geeft, of sushi eet vanaf het lichaam van een andere Japanse deerne, er zijn steevast die twee eyecatchers. Dan hebben we het niet over haar quasi-onschuldige ogen, maar over die majestueuze Japanse jetsers. Konata’s borsten neigen naar perfectie. Of zíjn perfectie. De kers op de taart aan 152 centimeter anatomische pracht uit het land van de rijzende zon.

Konata is sinds 2010 verbonden aan Hegre-Art.com en heeft tot op heden 33 galleries en vijf films op haar naam staan. Hieronder een selectie van haar beste foto’s, plus een tweetal sensuele massagefilmpjes. Meer gratis Konata bij de collega’s van Hegre Hunter.
 

Meer materiaal op Hegre Hunter.

© Copyright Start18.be, 2008-2016. Alle rechten voorbehouden. start18be@gmail.com