Marisa van Hegre: één en al Bella Italia

Gepubliceerd op 5 juli 2015 om 17:13

Bella! Belíssima! Eccellente! Superlatieven schieten tekort bij het zien van Marisa, een 23-jarige donna uit Italia. Ze groeide op met de typische Italiaanse stijl en klasse in een modebewuste familie en is al van kinds af aan bekend met het modewereldje. Als volwassen vrouw komt Marisa echter het beste tot haar recht zónder kleren.

Gelukkig weet ze dat zelf ook en toonde ze dan ook nauwelijks aarzeling toen fotograaf Petter Hegre haar eind vorig jaar benaderde voor een fotoshoot. Haar eerste serie naaktfoto’s (hier te zien) bleek meteen een schot in de roos, maar damn, wat wil je ook, met zo’n lijf! Met haar sensuele uitstraling en fysieke proporties die neigen naar perfectie, is Marisa de droom van zowat elke man. Volgens Hegre is Maris ook nog eens een warme persoonlijkheid, maar goed, daar hebben we verder niet veel aan, zo naar haar turend op ons beeldschermpje.

Warm krijgen we het alleszins van de tien shoots die ze dit jaar al deed. Op Hegre Hunter vind je daar al enkele van terug. De mooiste borsten van Italië in volle glorie. Deliziosa!
 

Meer foto’s op Hegre Hunter.

© Copyright Start18.be, 2008-2016. Alle rechten voorbehouden. start18be@gmail.com