Sensueel naakte yoga met Hegre-muze Luba

Gepubliceerd op 7 mei 2015 om 13:18

We bespraken onlangs al hoe yoga-oefeningen je seksleven kunnen verbeteren. Maar yoga kan ook nog op een andere manier je goesting aanwakkeren. Namelijk door simpelweg onderuit te zakken in je luie zetel en je lichaam en geest in vervoering te laten brengen door onderstaande fotoreeks…

Op de foto’s zie je een oude bekende – nou ja, ze is inderdaad al wat ouder inmiddels, maar nog altijd rank en prachtig, met nog steeds haar herkenbare, misschien wel perfecte contouren. Het is de Oekraïense Luba Shumeyko, echtgenote van de Noorse fotograaf Petter Hegre, die tussen 2000 en 2006 acht boeken publiceerde met artistieke foto’s van naakte vrouwen. Luba stond model in 2003. Op Hegre Art kan je, tegen betaling, erotisch materiaal downloaden van dito artistiek niveau.

Luba begon tien jaar geleden met yoga en praktiseert het drie keer per week, vertelt ze aan Elle. Het is haar manier om lichamelijk in vorm te blijven, en geestelijk in balans.

Lucky bastard Petter zette zijn echtgenote op de gevoelige plaat zoals alleen hij dat kan. Behalve mooi om naar te kijken ook een staaltje ‘functioneel bloot’: de foto’s visualiseren perfect wat bepaalde yoga-poses met bepaalde lichaamsonderdelen doen.

Onderaan vind je tevens een ‘making of’-video. De volledige fotoreeks staat op Imgur.

© Copyright Start18.be, 2008-2016. Alle rechten voorbehouden. start18be@gmail.com