Sexy (en naakte) celebrities: de 8 beste sites en blogs

Gepubliceerd op 24 januari 2016 om 13:12

Beroemd bloot is voor velen net wat specialer dan ‘gewoon’ bloot. Maar helaas ook minder voorradig. Het zijn vaak uitgerekend de celebs die we zo graag eens in Eva-kostuum zouden zien, die de boel keurig bedekt houden. Of er moet toevallig al een paparazzo op de loer liggen die een nipslip, of wat dies meer zij, op de gevoelige plaat weet te zetten.

Toch is er wel degelijk heel wat NSFW-celebritymateriaal voorhanden, als je maar de juiste sites kent. En zoals gebruikelijk helpen wij je daar graag een handje bij. Hieronder de acht beste celebrityblogs en -sites uit onze bookmarks. Heb je aanvullingen of suggesties, drop ze gerust in de comments of mail ons!

The SuperFicial

Al sinds 2004 een beproefde bestemming voor ‘hete’ nieuwtjes uit celebrityland. Vooral bikini en zo, maar toch ook wel wat streepjes bloot, welke in de previewfoto’s keurig worden bedekt. Klik je door naar de gallery, dan krijg je het ongecensureerde materiaal te zien. Daarnaast dagelijks een verse lading links naar interessante foto’s elders op het web. Professionele, cleane site.

superficial

www.thesuperficial.com

The Nip Slip!

Nip slips, topless, upskirts, bikini pokies, cleavage, leggings, cameltoes, braless candids, see through underwear, tight dresses, bend overs, pussy flashes, sexy selfies, … Geen vierkante centimeter celebritybloot ontgaat de redactie van dit weblog met vaak meerdere posts per dag. De foto’s worden gehost op andere sites, waarbij je soms op (pop-up-)advertenties zal stuiten.

nip-slip

www.thenipslip.com

Celebrititties

Bonte verzameling celebrityboobs van toen en nu. Het archief gaat terug tot oktober 2013.

celebrititties

celeboobies.tumblr.com

The Fappening

The Fappening verwijst naar de beruchte cyberaanval op iCloud in augustus 2014, waarbij privéfoto’s uitlekten van 137 personen. Daaronder naaktfoto’s van enkele tientallen celebs, onder wie Kate Upton, Jennifer Lawrence, Ariana Grande, Avril Lavigne, Kim Kardashian en Selena Gomez. Upton en Lawrence bevestigden dat de foto’s echt zijn. De gevoelige kiekjes werden razendsnel verspreid via social media als Reddit en Tumblr, en zijn nog steeds op vele plaatsen te bekijken. Websites als Rekt Celebs en thefappening.wiki hebben de veelbesproken foto’s (waar eens wat meer op te zien is dan een nip slip of cameltoe) keurig gearchiveerd. Apple gaf overigens na uitgebreid onderzoek aan dat het lek niet hun fout was. Niettemin nam het bedrijf extra veiligheidsmaatregelen naar aanleiding van The Fappening.

rekt-celebs

rektcelebs.com en thefappening.wiki

DrunkenStepfather

Voor je dagelijkse dosis vertier in de vorm van beroemd bloot, grappige filmpjes en links naar fun en erotiek elders op het interweb.

drunkenstepfather

drunkenstepfather.com

Hollywoodtuna

Een klassieker, deze blog, met elke dag het lekkerste vanop de rode lopers en jetsetstranden. Geheel op Amerikaanse leest geschoeid is het wel een heel preutse site, waar je nog geen tepel of bilnaad te zien krijgt.

hollywoodtuna

www.hollywoodtuna.com

Egotastic

Vergelijkbaar met Hollywoodtuna: dagelijks veel nieuw fotomateriaal – vaak sexy, maar nooit naakt.

egotastic

www.egotastic.com

Mokkelforum

Sinds jaar en dag een zeer levendig Nederlandstalig forum voor het uitwisselen van foto’s, screencaps en video’s van schoon madammen, of, zoals je wil, mokkels. Al dan niet nakende.

mokkels

forum.mokkels.nl

© Copyright Start18.be, 2008-2016. Alle rechten voorbehouden. start18be@gmail.com