Sofi A, het rondborstige vlaggenschip van MetArt

Gepubliceerd op 15 mei 2015 om 15:01

Wie MetArt zegt, zegt Sofi A. Deze beeldschone Oekraïnse is al sinds 2008 verbonden aan de in Santa Monica gestationeerde fotostudio. Ze heeft inmiddels tientallen foto- en videoshoots op haar naam staan, waaronder ook een aantal duoshoots. Niks prettigers om de rondborstige Sofi geflankeerd te zien door een al net zo bevallig collegaatje, niet? Naast MetArt modelleerde ze onder de naam Sofie ook wel eens voor Femjoy.

Veel MetArt-modellen zijn van Oost-Europse origine en ook Sofi heeft die onweerstaanbare Slavische charme. Haar goddelijke lijf, met perfecte contouren, houdt ze naar eigen zeggen in shape door veel te sporten. Volleybal bijvoorbeeld. Daarnaast houdt de 28-jarige Sofi er nog een leuke hobby op na: ze verzamelt vlaggen en andere memorabilia van verschillende landen. Wij steken graag de vlag uit voor Sofi!

MetArt bestaat al sinds 1999 en is gespecialiseerd in verfijnde erotische fotografie. Tijdens de XBIZ Awards, de Oscars voor adult entertainment, werd Met-art.com onlangs verkozen tot Adult Site of the Year in de categorie fotografie. MetArt is een betaalsite, maar er is ook heel wat gratis materiaal beschikbaar. Hieronder een selectie van Sofi’s mooiste foto’s. Voor meer info en links over Sofi sla je er best de Boobpedia op na: “Sofi is notable for her large, hanging labia.”
 

Kijk voor nog meer gratis pics op: metarthunter.com.

© Copyright Start18.be, 2008-2016. Alle rechten voorbehouden. start18be@gmail.com