Sprookjesprinses Emily Bloom: onwaarschijnlijk mooi

Gepubliceerd op 20 april 2015 om 12:40

Er was eens een 22-jarige prinses, geboren en getogen in Oekraïne. Zo sloeg haar frêle vleugels uit over de rest van de wereld, die ze betoverde met haar lieflijke prinsessengezicht, en met haar, uhm, vorstelijke lichaamsvormen.

Jawel, sommige modellen van MetArt lijken wel weggelopen een sprookje. Emily Bloom is er zo één. Innemend en sprookjesachtig mooi, en heel artsy, ook in haar dagelijks leven. Ze zingt en ze studeert kunst.

Naar eigen zeggen is Emily heel verlegen, zoals het een prinses ook wel betaamt, maar dat verdwijnt zodra ze voor de camera staat. Daar geeft ze zich bloot – sprankelend en puur, maar waar sprookjes veel aan de verbeelding overlaten, laten Emily’s MetArt-shoots dat gelukkig niet. MetArt staat immers bekend om de artistieke en toch expliciete fotografie, waarbij alle anatomische pracht haarscherp en zonder scrupules in beeld wordt gebracht.

Bloom is sinds 2012 actief als adult model, en heeft inmiddels enkele tientallen shoots en enkele video’s op haar naam staan. Haar schoonheid wekt veel bewondering, zoals geuit op deze Tumblr-weblog: Emily Bloom, Goddess. Diverse gratis preview galleries staan dan weer op MetArt Hunter.

Met veel genoegen selecteerden we voor jou Emily’s beste foto’s. Want we weten dat jij ook van kunst houdt.
 

Meer moois op Tumblr en op MetArt Hunter.

© Copyright Start18.be, 2008-2016. Alle rechten voorbehouden. start18be@gmail.com