Tereza van Hegre speelt de hoofdrol in je droomtheater

Gepubliceerd op 17 november 2015 om 12:34

Puur natuurlijke schoonheid en een perfect geproportioneerd lichaam. Een bleke, gladde huid die verbluffend contrasteert met haar slanke golvend haar. Het tuimelt recht naar beneden om haar borsten alsof het haar omarmt. Ze oogt als het door haar geliefde Italië, maar daadwerkelijk is ze een Tsjechische vrucht. Met graagte en verve vervult ze de hoofdrol in jouw stoutste dromen.

Het is Tereza Krnosova die ons doet mijmeren. Deze voormalige drama-studente uit Tsjechië kent een grote liefde voor het theater. Van nature verlegen heeft ze zich, voorzichtig maar beslist, zélf in de schijnwerpers gespeeld. Niet als actrice, maar als model. Een rol die haar op het prachtige lijf geschreven is. Haar podium zocht en vond Tereza bij de betere fotostudio’s, waaronder het prestigieuze Hegre Art. Dit bleek het theater waarin haar jeugdig onschuldige schoonheid tot volle glorie komt. Onschuld die overigens maar uiterlijke schijn is, want als je Tereza diep in de ogen kijkt, ontwaar je het vuur en de passie waarmee ze je in bed naar extatische hoogten kan brengen.

Jammer genoeg is het (vooralsnog) bij een relatief beperkt aantal shoots en video’s gebleven, waarvan hieronder enkele highlights. Naar verluidt heeft Tereza zich inmiddels toegelegd op een heel andere rol, namelijk die van moeder. Op Hegre Hunter het relatief bescheiden, doch indrukwekkende oeuvre waarmee we het voorlopig moeten doen.

tereza-body-rock-03

tereza-fantasy-figure-04

tereza-body-blessed-11

tereza-hood-ornament-01

tereza-and-the-black-beast-04

tereza-and-the-black-beast-14

tereza-blue-med-06

tereza-fitness-part2-13

tereza-fitness-part1-07

tereza-fitness-part1-08

tereza-naturist-15

tereza-naturist-05

Meer op Hegre Hunter.

© Copyright Start18.be, 2008-2016. Alle rechten voorbehouden. start18be@gmail.com