Uit de archieven: Oh Zuzana!

Gepubliceerd op 25 mei 2016 om 02:23

Zuzana past in het rijtje van relatief onbekende, doch onweerstaanbare internetbabes, zoals we recentelijk ook al Stephie Musso, Libby Smith en Tumblr-fenomeen Cherub Esque virtueel tegen de bevallige lijven liepen. Het zijn van die dreamgirls van wie relatief weinig foto- en videomateriaal voorhanden is, waardoor de begeerte die ze aanwakkeren alleen maar groter wordt.

Nóg spijtiger is het, als je erachter komt dat het model in kwestie haar (kortstondige) carrière als naaktmodel allang beëindigd heeft. Dat geldt bijvoorbeeld voor de Russische Zuzana, van wie we en passant foto’s tegenkwamen, waarna we direct op zoek gingen naar informatie en vooral méér kost voor de ogen. Want damn, wat een lijf, wat een perfecte, door Moeder Natuur gemodelleerde buste! Het beschikbare materiaal van Zuzana (volgens Boobpedia ook wel Lola or Lola Z) is vrij beperkt. Ze maakte enkele shoots voor de websites Domai en Teendreams, welke je kan terugvinden op ImageFap. Om het vintage te noemen gaat wat ver, maar de foto’s zijn alweer meer dan tien jaar oud!

Gelukkig is Zuzana’s jeugdige schoonheid fotografisch vereeuwigd en blijft ze op die manier, gewild of ongewild, vele mannen plezier bezorgen.

Body_in_Mind_Lola0031_large

Body_in_Mind_Lola0045_large

Body_in_Mind_Lola0055_large

Body_in_Mind_Lola0083_large

domai_house_zuzana_house_01

domai_house_zuzana_house_02

domai_house_zuzana_house_04

domai_house_zuzana_house_07

domai_house_zuzana_house_18

domai_house_zuzana_house_25

domai_rock_zuzana_rock_01

domai_rock_zuzana_rock_10

domai_rock_zuzana_rock_17

domai_zuzana_2047

domai_zuzana_2060

Bron en meer pics: Imagefap

© Copyright Start18.be, 2008-2016. Alle rechten voorbehouden. start18be@gmail.com