Volop lentekriebels dankzij deze vijf topbabes

Gepubliceerd op 27 maart 2016 om 21:35

Het is lente! En voor komend weekend wordt er zowaar rokjesweer verwacht! Begint het bij jou al te kriebelen? Zeker en vast bij het zien van deze vijf topbabes, met zorg voor jou geselecteerd uit de videocollectie van xMissy. Laat die voorjaarsinstincten maar loskomen!

Keisha Grey – Caramel Candy (Babes.com)

In Keisha Grey proef je aanvankelijk nog de subtiele, caramelachtige zoetheid van de nakende lente, op haar goddelijke lichaam gesymboliseerd door de tatoeage van een lotusbloem, net onder haar linker borst. Maar eens ze zich overgeeft aan haar innerlijke lusten zet Keisha je stante pede in vuur en vlam. Deze ex-Barely Legal-babe is niet voor niets één van de populairste pornosterren van dit moment.

keisha-grey

Carmen Summer – On the Steps (Playboy Plus)

Deze Spaanse doet haar naam volledig eer aan: als je haar aanschouwt krijg je zin in de zomer. Carmens natuurlijke mediterrane schoonheid, met haar lange, bruine lokken en frêle gestalte en fluweelzachte, licht getinte huid, doen je verlangen naar eindeloze vrijpartijen in de gulle Spaanse zon.

carmen-summer

Kendra Roll – Tropical Beach (W4B)

Het is nog maar vroeg lente, de natuur ontluikende en de zon nog wat flets. Maar stiekem wanen we ons al in tropische sferen en voelen we de temperatuur nog wat oplopen wanneer Kendra Roll zich ontdoet van haar minuscule bikini en daarmee haar weelderige, natuurlijke (!) droomborsten de volle vrijheid geeft. Als ze vervolgens, zittend op een rots langs de bruisende zee, haar vingers laat gelden in haar opengesperde, vurige liefdesgrot, zijn we zowat naar een kookpunt gebracht. Ontwaakt uit deze vrijlustige dagdroom horen we terug de vogels voorzichtig hun eerste voorjaarsliederen fluiten.

kendra-roll

Kendra Roll – Casting (W4B)

Nog meer Kendra, want van haar krijgen we niet snel (lees: nooit) genoeg. Ditmaal niet op het strand onder de tropische zon, maar binnen, onder de hete lampen in de studio.

kendra-roll2

Michaela Isizzu – Feminine (Sexart)

Het nuttige met het aangename combineren. Dat is wat Michaela Isizzu doet in deze opzwepende douchescène. Eerst voorziet ze haar zichtbaar smachtende vulva van een kundige scheerbeurt. Vervolgens geeft ze haar gladgeschoren kutje, tot kronkelen en kreunen van genot, een al even kundige vingermassage. Het filmpje zou tevens nuttig én aangenaam kunnen zijn als Gilette-reclame.

michaela-isizzu

Maria – I Love Myself (Sexart)

Als je Maria bent, heb je alle reden om van jezelf te houden. Laat je meeslepen door dit staaltje artistieke erotiek van Sexart, waarin Maria’s anatomische pracht stijlvol in beeld komt, terwijl ze zichzelf op heerlijke erogene verwennerij trakteert. Indirect weet ze zo ook ónze erogene zones te bespelen.

maria

Maria – Hottie! (Twistys)

Over verwennerij gesproken: voor Twistys ging Maria aan de slag met een zuurstokroze dildo. Geniet van deze vaginale Spielerei, ontaardend in een heerlijke cohesie van gezwollen schaamlippen en sijpelende lichaamssappen. Het is de bloeiende natuur, teruggebracht op enkele vierkante centimeters begeerlijk vrouwenvlees. Laat de lente maar komen! En Maria ook.

maria2

© Copyright Start18.be, 2008-2016. Alle rechten voorbehouden. start18be@gmail.com