Yoloselfie.com: eindeloos veel übersexy selfies

Gepubliceerd op 1 januari 2016 om 15:52

We trappen het jaar af met een surftip die je eindeloos veel kijkplezier zal bezorgen. Nee, geen fancy videosite deze keer, maar eentje met enkel stilstaande plaatjes. Selfies, om precies te zijn. Zalige selfies. Yoloselfie.com doet ons weer beseffen dat de smartphone een fantastische uitvinding is.

Yoloselfie is er voor meiden die niet schromen om zich bloot te geven door middel van een telefonisch zelfportret. En voor alle mannen die daar graag naar kijken.

Groot pluspunt van de site is dat deze ook op je mobiele telefoon goed te bekijken is – iets wat nog steeds veel adult websites ontberen. Dus waar je ook zit, sappig selfiemateriaal is nu altijd binnen handbereik.

Daarnaast kan je de kiekjes voorzien van een ‘like’ of ‘unlike’, wat meetelt voor de ‘most popular’-sectie. Daar linken we je dan ook direct naar toe, opdat je gelijk de beste selfies krijgt voorgeschoteld.

Yoloselfie werd opgericht medio 2013, toen het woord ‘selfie’ nog niet zo gemeengoed was als nu, en men veelal nog sprak van ‘self-shots’. Meer dan twee jaar later is het aantal inzendingen opgelopen tot meer dan een miljoen, hetgeen aantoont dat er in meidenslaapkamers tegenwoordig volop pikant gekiekt wordt. En waarom ook niet. You only live once.

uselessjunk-com_fisnib9

selfie-blonde-isn-t-shy

111634_f9efe1_008

selfie-remove-the-flag

uselessjunk-com_hvxsedl

uselessjunk-com_xbi44qh

uselessjunk-com_rzxasvo

uselessjunk-com_wkhrrjz

uselessjunk-com_tumblr_mjafpxkfwh1rkx8sto1_500

uselessjunk-com_tumblr_mmi5z8bu2d1s7ceeyo1_1280

uselessjunk-com_6aga0

uselessjunk-com_x36rave

Eindeloos veel meer amateurselfies op www.yoloselfie.com.

© Copyright Start18.be, 2008-2016. Alle rechten voorbehouden. start18be@gmail.com