Zin in de zomer dankzij Kendra Roll

Gepubliceerd op 2 juni 2016 om 18:56

De meteorologische zomer is uit de startblokken, maar daar is qua zonneschijn nog niet veel van te merken. En dus halen we de zon maar binnen, en wel in de goddelijke persoon van Kendra Roll. Deze exotische vrucht uit Colombia bezorgde ons eerder al lentekriebels en vandaag luidt ze een hopelijk héél hete zomer in. Nou ja, heet krijg je het sowieso wel, dankzij drie fantastische dildofilms met Kendra in de hoofdRoll.

De amper 19-jarige Kendra is eigenlijk nog maar pas actief als naaktmodel, maar nu al is ze het meest begeerde meisje van Watch4Beauty (W4B), het artsy erotische magazine dat deze heerlijkheid wist in te lijven.

Kendra’s populariteit is niet verwonderlijk. Haar exotische schoonheid, met gitzwarte lokken en twee ogen die je doen verdrinken in de zon, is niet te versmaden. Aan die twee gekmakende, ongerept natuurlijke topjopen kunnen we vele woorden wijden, maar hun ravissante aanblik maakt eigenlijk elk woord overbodig. En dan hebben we haar latina booty nog niet eens genoemd. Kendra is een Colombiaanse droom.

Doordat haar loopbaan nog pril is, is er nog betrekkelijk weinig materiaal van Kendra voorhanden. Maar kwaliteit wint het van kwantiteit. Vooralsnog betreft het enkel solo stuff, al laat onze exotische prinses zich graag flankeren door een enorme dildo, waar ze steevast heel behendig mee is. De opmaat naar het echte werk, dunkt ons, al zijn wij voorlopig dik tevreden met wat Kendra laat zien. Dat laat zelfs de zoveelste regenbui ongemerkt voorbijgaan.

Bouncing Boobs (W4B Film, 2016)

dildo2

Fashion Show (W4B Film, 2016)

masturbatie2

Dildo in Shower (W4B Film, 2016)

dildo1

Nog enkele van haar beste pics (volledige previewreeksen op FreeOnes en KindGirls).

Meer foto’s op FreeOnes en KindGirls.

© Copyright Start18.be, 2008-2016. Alle rechten voorbehouden. start18be@gmail.com